Notice: Undefined variable: pro_title in /home/iso2/public_html/prodavnica/details.php on line 130


Notice: Undefined variable: pro_neto in /home/iso2/public_html/prodavnica/details.php on line 130


trenutno nema na stanju

Essential The Panther
3kg

Hrana bez žitarica posebno namenjena sterilisanim, kućnim mačkama i mačkama od 7. godine starosti

Essential The Panther

 

Kome je namenjena hrana?

 

Essential The Panther je kompletna hrana bez žitarica posebno prilagođena ishrani mačaka koje žive na dva specifična načina i jednog posebnog životnog doba. U nastavku teksta će te otkriti zašto je baš ova hrana idealna za ishranu Vaše mačke i kako joj može pomoći da kvalitet života podigne na najviši nivo. To je upravo ono što mi u Essential Foods-u pokušavamo da postignemo sa svakom mačkom kojoj ponosno serviramo naše obroke.

1. Sterilisane/kastrirane mačke

The Panhter je posebno formulisan kako bi održavao nizak PH urina mačke i na taj način pomogao održavanju zdravlja urinarnog trakta. Ovo je posebno važno nakon sterilizacije. Sterilizacija može dovesti do poremećaja metabolizma ili povećanog apetita što dovodi do prekomerne težine. The Panther je napravljen imajući ove činjenice u vidu.

Obavezno konsultujte odgovornog veterinara ukoliko Vaša mačka ima hronične urinarne probleme.

2. Kućne mačke/Neaktivne mačke/Gojazne mačke

Kućne mačke ne pate uvek od viška telesne težine. Daleko od toga. Ali ako manjak fizičkih aktivnosti dovodi do prekomerne težine ili postoji potreba za smanjenjem iste The Panther je rešenje za Vas. Sadrži manje masti u odnosu na The Jaguar i sadrži sastojke koje pomažu mačkama da imaju optimalno zdravlje poput pulpe repe i celuloze koja pomaže izbacivanje kuglica dlaka iz digestivnog trakta. 

3. Starije mačke ( 7+ godina )

Kako mačke stare, neke nutritivne potrebe se menjaju. Preporučujemo ishranu The Panther-om sve do momenta dok Vaša mačka ne počne da dobija višak telesne težine. The Panther osigurava manji unos kalorija a dodati L-karnitin osigurava brže varenje masti i pomaže Vašoj mački da lakše pređe u smireniju fazu života.

Bez obzira na način života ili starost Vaše mačke, ona će uživati u ukusu ove hrane napravljene od obilja plodova mora. The Panther je sve ono što i očekujete od Essential Foods-a.

BOF princip ( Princip ishrane baziran na ponašanju životinja ) u svojoj suštini ima za cilj održavanje stabilnog nivoa šećera u krvi životinja tokom čitavog dana. Mi u Essential Foods-u smo uspeli u tome, praveći hranu koja je promenila mnoge živote mačaka i pobrala veliki broj nagrada upravo zahvaljujući činjenici da svojim sastavom održava stabilan nivo insulina u krvi. Za razliku od ostalih hrana na tržištu, The Jaguar nudi posebno veliku nutritivnu vrednost zahvaljujući visokom sadržaju svežih izvora proteina i niskoj temperaturi na kojoj se oni pripremaju. Rezultati koje postižemo potpunim ispunjenjem BOF principa ishrane su prilično impresivni.

Najvažniji sastojci:

Sveže pripremljeni losos i bela riba, sušeni losos, oslić i haringa, esencijalno Omega 3 ulje, krompir, grašak, sočivo, mladi grašak, vlakna repe, celuloza, sos od jetre, minerali, vitaini, FOS, MOS, glukozamin, hrondoitin sulfat, sušena brusnica, ekstrakt Juke.

Rok trajanja:

Datum, vreme i jedinstveni broj proizvođača su utisnuti na ambalaži

Preporuke za čuvanje:

Uvek držati na hladnom i suvom mestu, idealno na temperaturi od 15 do 18 stepeni Celzijusa. Zakloniti od direktne sunčeve svetlosti. Čuvati u dobro zatvorenoj posudi. Preporučuje se i držanje u dobro zatvorenom originalnom pakovanju. Tako će poslednja količina hrane iz pakovanja imati isti ukus kao i prva.

Sastav/Analitički sastav:  losos i bela riba 70% ( od čega je 30% sveža riba ), sirovi prteini 44%, sirove masti 12% ( od čega Omeg 3 3,4%, Omega 6 0,9% ), minerali/sirovi pepeo 8,5%, voda 5%, vlakna 4,5%, kalcijum 1,9%, fosfor 1,5%, glukozamin 0,018%, hrondoitin 0,012%

Energetska vrednost: 3770Kcal/Kg

 

Povratak na prethodnu stranu