Notice: Undefined variable: pro_title in /home/iso2/public_html/prodavnica/details.php on line 130


Notice: Undefined variable: pro_neto in /home/iso2/public_html/prodavnica/details.php on line 130


Cena:
3.120,00 RSD

Essential Small Breeds The Beginning - small size kibbles
2,5kg

Essential The Beginning je hrana bez žitarica namenjena ishrani štenaca i juniora koji će , kada odrastu, imati maksimum 15kg. 

KOJIM PSIMA JE NAMENJENA?

ESSENTIAL the BEGINNING je hrana bez žitarica namenjena ishrani štenaca i juniora koji će , kada odrastu, imati maksimum 15kg.  Svi sastojci su vrhunskog kvaliteta na koji ste navikli kada je u pitanju ESSENTIAL linija proizvoda. Hrana prati BOF koncept ishrane pasa. 

Važna napomena: Štenci koji će u odraslom dobu imati preko 15 kg težine trebalo bi da se hrane ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED od 8 nedelje života

ZA ODGAJIVAČE:

Početi sa ishranom štenaca  ESSENTIAL the BEGINNING hranom već  od 3 nedelje života. 

Potopite hranu u prokuvanu i prohlađenu vodu, kako bi napravili kašu i lagano uvodite hranu u ishranu štenaca. Takođe preporučujemo  davanje ove hrane kujama pred porođaj, kako bi im pružila dodatnu snagu i energiju kao i tokom dojenja štenaca.  

BOF – koncept ishrane baziran na održavanju optimalnog nivoa šećera u krvi ljubimaca tokom čitavog dana, a koji oponaša prirodnu ishranu pasa . Mi u ESSENTIAL-u smo uspeli da postignemo ovo uz pomoć naše nagrađivane hrane koja pozitivno menja kvalitet života pasa i mačaka.

 

BOF osigurava da nivo šećera u krvi ljubimca u svakom momentu bude na optimalnom nivou.Visok sadržaj svežeg mesa i niska temperatura na kojoj se ono termički obrađuje znači da naša hrana sadrži fantastične nutritivne vrednosti u odnosu na hrane koje se masovno proizvode i koriste u ishrani pasa.

Bobice, semenje i bilje imitiraju sadržaj stomaka plena pasa u prirodi, a veličina i oblik samih granula obezbeđuju da ih pas dobro sažvaće pre nego što ih proguta.

Rezultati korišnjenja naše hrane, napravljene po BOF konceptu oduzimaju dah.

Ishrana ESSENTIAL-om će pozitivno uticati na mentalno zdravlje Vašeg psa. Neki izveštaji govore o veoma značajnim pozitivnim  promenama u ponašanju, neki o nešto manjim promenama ali svakako pzitivna promena postoji u svim slučajevima.

VAŠA PRVA VREĆA ESSENTIAL HRANE:

Velika dobrodošlica od strane kompletnog tima ESSENTIAL hrane. Prva vreća će biti uvod u neverovatnu promenu ishrane I načina života Vašeg psa.Možete uvesti hranu postepeno tokom perioda od 4 do 7 dana ili od prvog dana. Možete očekivati povećanje nadutosti u prvoj nedelji. Tada se pas prilagođava promeni u ishrani i to je sasvim normalno. Tokom ove nedelje će veličina stolice psa ostati ista, ali može neznatno omekšati. Jednom kada se pas potpuno prilagodi, možete se radovati, znajući da mu sa ESSENTIAL hranom, dajete najbolju šansu za ispunjen I uravnotežen život.

SAVET:

Počnite sa ishranom ESSENTIAL hranom davanjem 10% manje hrane u obroku nego uobičajeno.

RECEPT:

Sveža piletina i pačetina, slatki krompir ( sirovina odobrena i za ishranu diabetičara ), sušena piletina i pačetina,svež losos i pastmka,  grašak, cela sveža jaja,krompir ( manje od 5% ), laneno ulje, pileća mast, izdanci lucerke, bujon od džigerice, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin, hrondoitin, MSM ( iz prirodnih izvora ), brusnica, akai bobice, borovnica, dudinja, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, alge, neven, žen-šen,, zeleni čaj, đumbir.

SAVET  ZA VLASNIKE IZBIRLJIVIJIH ŠTENACA :

Po našem iskustvu, većini pasa je ukus ESSENTIAL hrane neodoljiv. Ipak, nemojte se iznenaditi ako Vaš pas ne pojede ceo obrok. Ovo nije do ukusa hrane već do toga što ESSENTIAL hrana brže daje osećaj sitosti na šta će se pas vremenom navići.

PRIPREMLJENO NA TEMPERATURI OD 90 STEPENI CELZIJUSA

SASTAV:

Sveža i sušena piletina i pačetina, losos , pastrmka i jaja čine 85% sastava hrane, od čega su 42% sveže namirnice

Ostalo su: povrće, semenje, bilje, bobice, voće, vitamini, minerali

ANALITIČKI SASTAV: Proteini 34%, Masti 22%, Minerali  8%, Voda 8,5%,Omega 6 3,6%, Omega 3 1,7%,Kalcijum 1,6%,Fosfor 1,3%,Glukozamin 0.09%, Hrondroitin 0,07%

ADITIVI PO KILOGRAMU:

Vitamin A 15000 IU/kg, Vitamin D3 2000 IU/kg, taurin 1500 mg/kg, gvožđe 333 mg/kg, mangan 233 mg/kg, cink 233 mg/kg, bakar 15 mg/kg, jod 1,6 mg/kg, selen 0,57 mg/kg,

Sadrži prirodne konzervanse i antioksidanse.

 

 

 

Povratak na prethodnu stranu