Countour
3 kg

KOJIM PSIMA JE NAMENJENA?

ESSENTIAL CONTOUR predstavlja kompletan obrok, posebno sastavljen za:
•    Pse svih rasa sa viškom kilograma ili one koji imaju ponavljajuću sklonost ka gojenju.
•    Kastrirane ili sterilisane pse svih rasa, budući da ove intervencije utiču na zahteve ishrane.

Naši sastojci su najvišeg kvaliteta na koji će Vas ESSENTIAL hrana navići. Ne sadrži žitarice, ne sadrži GMO sastojke i obrok prati  BOF princip ishrane pasa.

SAVET

Kada je pas kastriran ili sterilisan, njegov mentalni focus i hormonska ravnoteža se menjaju. To utiče na nutritivne potrebe psa. CONTOUR će psu pružiti prirodni osećaj sitosti; smanjujući prejedanje koje dovodi do gojaznosti.
Psi sa prekomernom težinom će izgubiti na težini koristeći CONTOUR, ukoliko se vlasnici pridržavaju naših preporuka za količine koje se daju psu. Jednom kada se postigne idealna težina, nastavite da psu dajete hranu uz neznatno povećanje količine dnevne porcije.

RECEPT

Sveža piletina i pačetina, sušena piletina i pačetina, slatki krompir, krompir, grašak, svež losos i pastrmka, sveže celo jaje, seme lana, mladice lucerke, pileća jetra, vlakna graška, vitamini, minerali, MOS, FOS, glukozamin*, hondroitin*, MSM* (* svi iz prirodnih izvora), brusnica, akai, borovnica, dud, jabuka, paradajz, pomorandža, kruška, šargarepa, spanać, karfiol, morska trava, neven, ženšen, zeleni čaj, đumbir.

TEMPERATURA PRIPREME

90°C

ROK UPOTREBE

12 meseci od datuma proizvodnje.
Datum, vreme i jedinstveni broj proizvoda su utisnuti na vreći.

PREPORUKE ZA ČUVANJE

Preporučujemo korišćenje ESSENTIAL kutije za hranu. Hranu je najbolje čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti i u zatvorenoj posudi. Ovakav način čuvanja će obezbediti da i poslednji obrok ima podjednako dobar ukus kao prvi.

Proizvođač: Golden Acres Velika Britanija
Zemlja porekla: Velika Britanija

Povratak na prethodnu stranu